Нацисти из нашег сокака: Џедај и отмичарка подржавају спаљивање храмова

Након што је наш портал објавио ову срамну изјава, која је наишла на осуду здраворазумске јавности, појавили су се и гласови подршке Никчевићевој, а у питању је занимљива галерија ликова.

Случај прве саветнице црногорске амбасаде у Анкари Мирне Никчевић показао је колико мржње и антисрпске хистерије станује у државним институцијама Црне Горе, али и ко је све спреман да јавно подржи нешто тако.

Никчевић је, подсећамо, казала да би најрадије запалила Саборни храм Христовог васкресења у Подгорици, као и вернике који су се испред те богомоље окупили на Тројичинданском сабору.

Након што је наш портал објавио ову срамну изјава, која је наишла на осуду здраворазумске јавности, појавили су се и гласови подршке Никчевићевој, а у питању је занимљива галерија ликова.

Тако је подршку Никчевићевој дао бивши „ђакон“ НВО „Црногорска православна црква“ и први јавно декларисани џедај у Црној Гори Лав Лајовић.

Он није пропустио прилику и да нападне наш портал, поручујући Мирни Никчевић да треба да буде спокојна и мирна.

Подсећамо, слично сценарију Задруге и других реалитија, Лајовић је избачен из НВО „ЦПЦ“ због самовоље, свађа са „задругарима“ и хушкања једних на друге. Он је био и стечајни управник дневног листа Побједе, а затим протестантски „богослов“ који је у Осијеку добио диплому факултета за један дан. Средином 2017. године довођен је у везу са оптужбама за силовање.

У складу са оном – сличан се сличном радује, подршку Никчевићевој дала је и Милица Поповић, која се, такође, обрушила и на наш портал.

Поповић је јавности позната по томе што је 2017. године била привођена због сумње да је киднаповала и рекетирала страног држављанина.

Такође, Покрет за промјене саопштио је тада да је приликом вештачења њеног телефона пронађен видео материјал који је повезује са бившим градоначелником Подгорице и високим функционером ДПС-а Миомиром Мугошом.

Лидер ПЗП Небојша Медојевић казао је тада да је М. П. дала изјаву у полицији да ју је Мугоша подводио бившем председнику Хрватске Стипи Месићу.

Он је рекао и да је такође признала da joј је Мугоша купио и стан између осталих поклона и плаћања.

„Специјалног државног тужиоца не занима ни одакле М. П. (37) 200 000 евра да реновира породичну кућу у Маслинама и ко јој од клијената дао толики новац“, казао је тада лидер ПЗП.

 

ин4с

Нацисти из нашег сокака: Џедај и отмичарка подржавају спаљивање храмова

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »