Стефановић: Закон надјачао криминал

Сви резултати Министарства унутрашњих послова јасно показују да је закон надјачао криминал, да је ред победио безвлашће, сигурност преузела примат над страхом и да је поштење савладало корупцију, поручио је вечерас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Стефановић је, на свечаној академији поводом Дана полиције и Дана МУП-а у Сава центру у Београду, истакао да је поносан на све што су припадници МУП урадили за свој народ пре пет година, када се земља суочила са поплавама које су уништиле хиљаду домова, нанеле материјалну штету и однеле људске животе.

„Храбро, посвећено и пожртвовано, не питајући ни колико сати ни колико дана ће бити у униформи, показали сте право лице српске полиције којој је безбедност грађана на првом месту, рекао је Стефановић.

Он је подсетио да је још тада обећао да ће мењати МУП и да ће његови припадници добити бољу опрему, нове униформе и возила, као и веће плате.

„Гарантовао сам беспоштедну борбу и обрачун са криминалом и корупцијом, рекао сам да ћемо криминал сасећи у сопственим редовима и да нико неће моћи да се сакрије иза значке и униформе нити ће бити заштићених, поручио је Стефановић.

Он је додао да је данас поносан јер нисмо изневерили ни припаднике МУПни наше грађане.

 

 

 

извор: Танјуг/Пинк


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »