Весић: Ђиласов потрчко безочно врши притисак на медије

Бастаћев упад у редакцију Ало! је безочан притисак на медије. То што је урадио најбоље показује како Бастаћ и његов шеф Ђилас разумеју медијске слободе. За њих могу да постоје само они медији који пишу лепо о њима. Када се неко усуди да их критикује, те медије Ђилас и Бастаћ прогањају, прете новинарима и уредницима и сатанизују их. Не чуди ме да је са Бастаћем био његов потрчко Бранко Миљуш који је био директор Ђиласових и Мишковићевих дневних новина у време када је Ђилас владао овом земљом. То је било време када је Савет за борбу против корупције оптужио Ђиласа да је имао монопол у медијима.

Зато Бастаћ и његов шеф Ђилас не могу да разумеју да су медији у Србији слободни и да ако нису задовољни њиховим извештавањем могу да се обрате суду. За њих су слободни медији који пишу неистине о Александру Вучићу или о његовим сарадницима из СНС-а када се неко усуди да напише нешто о њима тада прете тим медијима.

Оно што је Ђиласов потрчко Бастаћ урадио упадом у редакцију Ало! и претњом уредницима и новинарима представља притисак на медије и захтева сваку осуду.

 

 

извор: Ало


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »