Обраћање Марка Ђурића на форуму у оквиру иницијативе ''Појас и пут''

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 02.06.2019.

 

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић обратиће се сутра у кинеском граду Чонгћингу на форуму у оквиру иницијативе „Појас и пут“, посвећеном развоју поморских и копнених веза између држава обухваћених том иницијативом.

Поред Марка Ђурића, на церемонији отварања форума говориће члан Политбироа Централног комитета Комунистичке партије Кине Чен Минер, заменик премијера Камбоџе Он Нанхонг, бивши француски премијер Доминик де Вилпен, бивши премијер Танзаније Мизен Ге Пинга, министар међународног одељења за међународне везе Централног комитета Комунистичке партије Кине Сонг Тао.

Велики број учесника из Кине и иностранства ће на форуму разговарати о широком дијапазону тема са циљем јачања глобалне сарадње и партнерства у оквиру иницијативе „Појас и пут“.

Марко Ђурић је на челу делегације СНС која се налази у вишедневној посети Кини, организованој након последње посете председника Александра Вучића, са циљем додатног унапређења међупартијске сарадње са Комунистичком партијом Кине.


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »