Социјалисти у Врбасу

Oпштински одбор СПС Врбас угостио је министре и високе функционере Социјалистичке партије Србије Бранка Ружића и Горана Тривана, као и шефа посланичке групе СПС-а Ђорђа Милићевића. Том приликом организован је пријем у просторијама општинске организације СПС Врбас и разговор са чланством и зантересованим грађанима у биоскопу “Југославија“.

Присутне је поздравила председница општинске организације СПС, Маријана Мараш, која је представила рад општинске организације и локалне самоуправе. Након тога присутнима се обратио шеф посланичке групе СПС-а Ђорђе Милићевић, као и министри Бранко Ружић и Горан Триван, који су окупљенима објаснили начин функционисања државних органа из којих долазе и указали на чињеницу да СПС увек стоји на располагању  грађанима Србије, а да су врата Министарства локалне самоуправе, као и Министарства екологије и заштите животне средине за све наше грађане увек отворена. Грађани су након тога имали прилику да постављају питања, а скуп је прерастао у конструктивну и отворену дебату.

Такође, посланици и министри су обишли и Скупштину општине Врбас, где је одржан састанак са председником општине, Миланом Глушцем и сарадницима. Истом приликом носиоци највиших државних функција из редова СПС-а посетили су Градски музеј Културног центра Врбас, где им је кустос музеја говорио о историји Врбаса. Народни посланици и министри су најавили да ће и у наредном периоду посетити град Врбас.

The post Социјалисти у Врбасу appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »