Милачић: посетом Марковића Приштини само дан после упада РОСУ, званична Црна Гора послала поруку да је на страни терориста

Председник странке Права Црна Гора Марко Милачић изјавио је да је црногорски премијер Душко Марковић званичном посетом Приштини само дан после упада јединица РОСУ на север КиМ послао недвосмислену поруку Србима у Црној Гори — да је «званична Црна Гора на страни терориста».

«Док сам ја био с нашом браћом у Косовској Митровици, црногорски премијер Душко Марковић је био са Рамушем Харадинајем у Приштини. И због тога сам желео да, због образа Црне Горе пред Србима и светом, покажем да је права Црна Гора са својим народом, а да је лажни Монтенегро са својим криминалцима», рекао је Милачић за «Политику».

Он је истакао да је посетио Косовску Митровицу дан након, како је рекао, демонстрације насиља такозваних полицијских снага, како би у име своје политичке партије, али и целе Црне Горе, пружио руку браћи.

Милачић је рекао да се «не брани у Косовској Митровици само КиМ, нити само Србија, већ и Црна Гора, у којој је процес »косовизације» увелико у току, што смо најочитије видели на изборима у новоформираној општини Тузи».

«Косовска Митровица је наш Лењинград. То што раде са Косовском Митровицом, само у овом тренутку нешто више из далека, раде и са Тузима, и са Улцињем, и са Рожајама, и са Прешевом, и са Тетовом», рекао је Милачић.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »