Poziv Moderne galerije Lazarevac vizuelnim umetnicima za otkup

Wednesday, May 29, 2019 – 00:00 to Monday, June 10, 2019 – 23:45

Centar za kulturu Lazarevac uputio je javni poziv vizuelnim umetnicima da dostavie ponudu za najviše dva svoja dela, na osnovu Konkursa za finansiranje umetničkih dela u oblasti vizuelnih umetnosti za 2019. godinu  koji je raspisalo Ministarstvo kulture i informisanja.

U prilogu treba dostaviti:

1. radnu biografiju
2. teprodukcije ponuđenih radova
3. kataloške podatke (naziv dela, tehnika, dimenzije, godina nastanka)
4. cenu dela sa uračunatim PDV-om
5. kontakte (adresa, broj telefona, e-mail, veb sajt)

Ponude treba poslati u elektronskoj formi na e-mail: modernagalerijalazarevac@yahoo.com sa naznakom “Predlog za Konkurs Ministarstva kulture i informisanja”, i to najkasnije do 10. juna 2019. godine.

Komisija Moderne galerije Centra za kulturu Lazarevac odabraće radove za Konkurs Ministarstva kulture i informisanja, za finansiranje umetničkih dela u oblasti vizuelnih umetnosti za 2019. godinu.

Konkurs za finansiranje umetničkih dela u oblasti vizuelnih umetnosti za 2019. godinu, koji je raspisalo Ministarstvo kulture i informisanja 15. maja, otvoren je do 28. juna.

Kao i prethodnih godina, Inicijativa umetnika pozvala je ustanove kulture, obrazovanja, zdravstva i ostale ustanove koje nameravaju da učestvuju na Konkursu za finansiranje umetničkih dela u oblasti vizuelnih umetnosti u 2019. godini da raspišu interne javne pozive umetnicima (konkurse) za prijavu projekata i umetničkih radova za otkup. Time bi bilo omogućeno svakom umetniku da ravnopravno i transparentno ponudi svoje projekte i radove za otkup.

(SEEcult.org)


Source: Портал за културу Југоисточне Европе SEEcult.org (http://www.seecult.org)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »