Исповест жене којој је РОСУ ухапсила мужа и сина:преживели су тортуру, поломљена су им ребра и имају подливе по целом телу (ФОТО)

«Упали су у двориште, а касније и у кући и почели су да вичу „руке у вис и лези доле“. Ми смо тако и урадили, али си они онда кренули да шутирају мушкарце, а ћерку су ми одгурнули у страну. Супругу и сину су везали руке и одвели су их у своје возило».

Фото: И.Радуловић

«Пошли су да то исто ураде и мој ћерки, али сам ја закукала и рекла им да је не воде. Један од њих је ипак одлучио да је врати», прича, још увек видно потресена Млађана Миловановић која је након пуштања да се бране са слободе потрчала у загрљај сину и мужу.

Фото: И.Радуловић

Млађана додаје да након бруталног хапшења ништа није знала о својим најмилијим члановима породице, ни где су одведени, ни због чега.

Не знам да ли ми је теже било тада или сада кад видим како су изубијани. Супругу су сломљена ребра, има подливе по глави и телу, свака коска га боли.На синовом лицу види се какву су тортуру преживели – плачним гласом говори Млађана.

Фото: И.Радуловић
Она истиче да албански специјални нису споменили нити једно име које траже већ су хапсили насумично.
И. Радуловић
http://www.novosti.rs/

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »