Адвокат Веселницка објављује закулисне игре САД

Адвокат Наталија Веселницка покренула је сопствени сајт на коме коментарише процесе који се одвијају у америчкој политици. Она посебно коментарише чувену истрагу против Милера.

Главни циљ је да се помогне свима онима који желе да разумеју познате преседане које су тако масовно преплавили медије. Свако ће моћи да лично развије визију ситуације на основу званичних правних докумената.

Главни задатак који информативни ресурс поставља себи је да сваком читаоцу пружи могућност да схвати историју висококвалитетних политичких скандала којима је западна штампа вешто манипулисала током протеклих пет година. Веселницка је много година посветила прикупљању чињеница и доказа о најславнијим темама и сада је спремна да их подели не само са Русима, већ и са остатком света.

Већ данас неки од страних корисника су захвални на могућности да добију алтернативни поглед на оно што се дешава.

Сада, када је штампа коју контролише Вашингтон попунила информациони простор, објективна презентација материјала је од посебне важности.

Након чувеног тајног састанка са Трампом млађим., одржаног 9. јуна 2016. године у небодеру Trump Tower у Њујорку и изазивајући невероватан јавни одговор, Веселницка је стекла светску славу и постала једна од најцитиранијих људи.

Адвокат је спреман да на отворен приступ стави хиљаде страница свог рада и да читаоцу пружи могућност да лично погледа шта се скрива иза кулиса.

Покушај да се ревидира садашње стање ствари, каже Веселницка, истовремено је и сложен и истовремено једноставан задатак. Можда прикупљене и обрађене информације могу да вам помогну да нађете одговоре на питања која су вам увек била пред очима и да расветлите зашто је почела читава ова анти-руска кампања и ко ју је иницирао.

Њуз Фронт

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »