(ВИДЕО) Димне бомбе и пуцњава у Зубином Потоку, разбијен аутомобил новинара

Две особе рањене у Зубином потоку приликом акције специјалних јединица косовске полиције довезене су у Kлиничко болнички центар у Kосовској Митровици, потврдио је Тањугу заменик директора KБЦ Kосовска Митровица Златан Елек.

Они се тренутно налазе на пријемном хируршком одељењу KБЦ и у току је дијагностиковање, како би се утврдило о каквим повредама је реч, рекао је Елек.

Припадници РОСУ репетирају оружје и усмеравају га ка Србима који су се у том моменту нашли на улици.

Новинар београдске телевизије Прва Зоран Максимовић нападнут је код Зубиног Потокам током акције такозване косовске полиције.

Према информацијама те телевизије, припадници РОСУ зауставили су Максимовића, који је пошао у сусрет барикадама постављеним на магистралном путу према Зубином Потоку, и потом му оштетили аутомобил.

фото: Танјуг

У последњем тренутку смо извукли живу главу из овог догађаја, каже репортер ТВ Прве Зоран Максимовић, који се затекао током упада снага РОСУ у селу Угљаре.

Максимовић је рекао да је «у једном моменту овде било право опсадно стање».

«Ја сам стигао у најгорем тренутку када су припадници РОСУ пуцали и отворили ватру на људе из села Вараге и Угаре. Имали су дуге цеви и потпуни хаос је настао, као призор из најгорих ратних филмова. Људи су се разбежали по шумама, има доста повређених и видео сам два возила пуна лекара који су их збрињавали», додао је он.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »