Поповић: Нећемо дозволити прогон Срба са Косова, уз нас су Русија и председник Путин

Насиље и мржња које према Србима на Косову показују криминалне и сепаратистичке власти у Приштини, а који су дошли до врхунца упадом њихових такозваних специјалних снага на север Косова, још једном су потврдили да само чврста и оштра политика према тим бандитима може да заустави нови прогон нашег народа.

Владимир Путин (фото: Лола Ђорђевић)

Након хапшења Срба и употребе ватреног оружја против голоруког народа, као и незаконитог привођења и пребијања држављанина Русије, јасно је да су шиптари у овој акцији били само пуко средство својих западних заштитника да се понизе и Србија и Русија.

Ми морамо чврсто и доследно да бранимо наш народ, нашу државу, наш Устав, међународно право и Резолуцију 1244, на сваком месту и у сваком тренутку, и да јасно поручимо тим насилницима из Приштине да Косово никада неће бити држава, без обзира на сво насиље и претње.

Из тих разлога, наше снаге безбедности у случају покушаја прогона Срба на северу Косова, морају да одмах реагују како би заштитили наш народ, и то морају знати сви они који подржавају и штите ове сепаратисте и ћуте на њихово насиље.

Уверен сам да наши пријатељи, пре свега Русија и председник Владимир Путин,  никада неће допустити да било ко војно спречи нашу оправдану одлучност да у случају напада на Србе као држава својим снагама заштитимо наш народ.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »