Мировић: Упад РОСУ акт тероризма на КиМ

Председник покрајинске владе Игор Мировић оценио је да је упад јединица РОСУ на север КиМ јасан акт тероризма и дивљачког насиља које одмах мора бити заустављено.

Мировић је новинарима у Скупштини Војводине рекао да ће покрајинска влада пружити неопходну подршку државним органима, председнику Србије, војсци и полицији и да ће подржати све одлуке које државни врх донесе, како би заиста биле и спроведене.

Он је додао да је председник Србије у више наврата јасно указивао да ће до аката тероризма доћи, што се током јутра и десило на северу Косова и Метохије.

„За покрајинску владу је ово јасан знак да све што се као мера дијалога могло дефинисати минулих недеља и месеци, оваквим јасним актом тероризма пада у воду“, навео је Мировић.

Он је навео да грађани и људи који су забринути за судбину српског народа на КиМ треба јасно да стану уз државне органе.

„Покрајинска влада ће учинити све што је у нашој моћи да државним органима у сваком сегменту помогне не би ли се вратио мир на КиМ и како би све терористичке акције биле заустављене“, рекао је Мировић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »