Додик: СДА не може да држи лекције јер је стајала иза ратних злочина

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је да је СДА ратна партија која је водила рат и стајала иза злочина и да као таква не може држати лекције СНСД-у.

Милорад Додик (фото: Лола Ђорђевић)

Мени и СНСД-у лекцију да држи СДА која је ратна партија, водила је рат и стајала иза злочина због којих би Алија Изетбеговић некадашњи лидер СДА био у Хашком трибуналу да није преминуо. Сада мени његов син Бакир Изетбеговић и његови наследници држе предавање о моралу, што говори да је у Босни све пропало», рекао је  Додик за Алтернативну телевизију.

Коментаришући последње изјаве Бакира Изетбеговића који је, између осталог, рекао да се Додик од «социјалдемократе претворио у агресивног националисту и већ деценију опструише витално важне процесе у земљи, Додик каже да то није ништа ново од СДА.

«Ништа није ново осим чињенице да се на обележавању дана СДА апострофирам као главни проблем ове странке. Мени је драго што сам им највећи проблем, јер политика коју води СДА јесте она која је против Републике Српске и српског народа у целини»,  рекао је Додик.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »