Стефановић: Jедина политика Ђиласа, Обрадовића, Јеремића и других је да се врате у фотеље

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 27.05.2019.

 

Небојша Стефановић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Одлука Ђиласа, Обрадовића, Јеремића и других да не буду данас у Скупштини Србије јасно показује да им није стало до озбиљног разговора око најважнијих националних и политичких питања, већ је њихова једина политика да се врате у фотеље, па и по цену да нашкоде сваком Србину који живи на Kосову и Метохији.

Данас су још једном демонстрирали лицемерство, безидејност, као и недостатак одговорности за народ у јужној српској покрајини.

Док се Обрадовић са Јеремићем и Ђиласом ваља у прљавом новцу Патрика Хоа, Kосово и Метохија га не дотичу, па ни толико да бар присуствује седници Скупштине на којој се расправља о овој важној  теми. Не треба заборавити да је управо штеточинско деловање Јеремића, Ђиласа, Борка Стефановића и осталих довело до смањивања суверенитета на Kосову и Метохији, док су се истовремено појачавали њихови банкарски рачуни.

А шта мисле Срби са Kосова и Метохије најбоље показују када изађу на изборе и подрже политику Александра Вучића, који већ годинама штити наше националне интересе и побољшава животни стандард  свих грађана Србије.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »