Размена искустава: РЖД Интернешенел примио младе стручњаке Немачке железнице

У оквиру програма размене искустава „Млади професионалци“, који заједнички реализују „Руске железнице“ и „Немачке железнице“ у Москви је 22. маја одржан састанак руководиоца „РЖД Интернешенел“ и железничара из Немачке.

Гостима су представљени пројекти и могућности компаније у области изградње железничке инфраструктуре у иностранству, а обе стране су позитивно оцениле састанак.

„Подржавамо овакве програме међународне размене искустава са иностраним стручњацима. Оваква интеракција доприноси интеграцији руских технологија у оквиру реализације инфраструктурних пројеката на иностраним тржиштима, а такође омогућава изналажење нових приступа и области за проширење партнерске сарадње“, изјавио је Сергеј Стољаров, заменик генералног директора за развој „РЖД Интернешенел“.

Компанија већ има добро искуство заједничког рада на иностраним тржиштима.

Конкретно, компанија „ДБ Инжињеринг и консалтинг“ тренутно пружа консултантске услуге у оквиру пројекта модернизације железничке инфраструктуре Републике Србије на деоници Стара Пазова–Нови Сад пруге Београд–Будимпешта, који реализује „РЖД Интернешенел“.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »