(ВИДЕО) Босански глумац на српској телевизији жестоко испљувао Србе

Хаџихафизбеговић опет провоцира.

Емир Хаџихафизбеговић често има изливе мржње према Србима и то обично баш у главном граду Београду.

У српској јавности је познат и по изјавама да се Босни из Србије сервира духовна порнографија, српске певачице је називао «србијанским дрољама», говорио је чак и против чувеног редитеља Емира Кустурице, а Нелета Карајлића називао «смрадом».

Сада је гостовао на телевизији Н1 и започео следећим речима:

— Србија је једна озбиљна географија, озбиљна земља са доста честитих људи, али… — започео је босански глумац Емир Хаџихафизбеговић излагање о Србији и Србима на нашој телевизији Н1.

Ипак, како је почео ни приближно није на тај начин завршио свој говор па је у једном моменту повисио тон и почео:

— Дрогирани су долазили са панцирима. Ајде се бори с дрогираним четником који има панцир. Србија није кренула у рат док није имала 5 тона дроге — испричао је Емир на српској телевизији без икаквог проблема.

Подсећања ради, Емир Хаџихафизбеговић је пре две године у Сава центру одржао увредљив говор из Сребренице на популарној представи «Аудиција»:

— Он је том приликом рекао да је овај босански манифест, који је извео и на сцени Сава центра, написао ратне 1993. године као припадник другог корпуса БиХ.

— Моја једина домовина зове се Босна и Херцеговина и другачије не може бит. Кроз мене тече босанско сребро и злато, њене соли и њен угаљ, њено жељезо и небројане друге руде у моме су бићу основа и другачије не море бит. Моја једина домовина је Босна и Херцеговина, она је украшена плетеницама девојака, и шамијама на драгим и мудрим главама нена, које у кући својој и ван ње, носе префињену мудрост живота — само је део манифеста који је Емир рецитовао у свом говору у Сребреници.Еспресо

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »