Руско-словенско јединство у борби против западног глобализма и НАТО агресијеУочи 24. маја, Дана словенске писмености и културе у Београду, у Српском културном центру «Ћирилица» одржана је међународна конференција на тему: «Руско-словенско јединство у борби против западног глобализма и НАТО агресије».

Манифестацију је организовао Међународни покрет РУСОВ, на чијем је челу Андреј Родионов, творац и лидер међународног покрета.

Представници из Русије, Србије, Македоније, Бугарске, Словачке, Пољске, па чак и представник из Португала учествовали су на конференцији, која је одржана 18. маја.

Представници Црне Горе нису имали времена за долазак, али су упутили писмо добродошлице. Важно је напоменути да је у Црној Гори посебно изражен притисак про-западних сила, име је у виду оптужбе за покушај тзв. «Државног удара».

“Видимо да су грађани Русије осуђени у одсуству због измишљеног покушаја државног удара.
У ствари, сами Црногорци кажу да је то провокација. «

Интересантно је напоменути да су гости из Пољске рекли да су пре поласка били узнемиравани од стране агенција за спровођење закона.

Пола дана пре поласка, требали су отићи у 4 сата ујутро, 12 сати пре него што су полиција и пољске специјалне службе два пута код куће посетили представника пољске делегације.

Посете полицијских службеника нису завршиле ништа, а делегација је успела да стигне у Србију, али на питање Пољака шта би могао да буде разлог за такву пажњу власти пре пута, представник Пољске је одговорио да је највероватније његово задржавање планирано за 48 сати (за било који далекосежан разлог) тако да не би могли доћи и учествовати на конференцији и састати се са организаторима конференције. Вероватно је да власти у различитим земљама обраћају пажњу на ову активност, поготово ако говоримо о међународним састанцима, догађајима, конференцијама, а још више ако имају представнике из Русије.

Главна питања о којима се расправљало током конференције односила су се на заједничка питања, односно на сузбијање глобализма и мултикултуралности и окупације НАТО-а.

Главна порука је руско-словенско удружење, заједничко деловање глобализма, мултикултурализма.

С обзиром на чињеницу да Запад агресивно спроводи офанзивну политику према мањим земљама, постоји растући природни отпор и жеља земаља да се ослободе притиска Запада како би спровеле сопствену, независну политику.

«Послушао сам све говорнике и погледао реакције присутних и могу рећи да су сви говорници говорили различитим речима, у смислу својих проблема (у својим земљама), али о истој ствари.
И практично, на овај или онај начин, сви су, укратко, говорили о проблему западног глобализма, притиску НАТО-а, НАТО агресији и ономе што је са њом повезано. И у свакој земљи се осећа нешто више, негде мање.
Наравно, постоји притисак (ако узмемо случај из пољске делегације), и то се осећа, а западни доминантни, западњачка псеудо-култура, мултикултурализам, глобализам и други, окупација НАТО-а, су индиферентни према свима ”, рекао је Андреј Родионов.

Сумирајући конференцију у завршној речи, шеф РУСОВ-а је приметио да се, као што су се и Словени заједно успротивили нацистичкој окупацији нацистичке Немачке, на исти начин сада могу видети и приближне паралеле.

Европска унија на челу са Немачком, нови светски поредак, који Запад покушава да наметне на сваки могући начин, и НАТО, не питајући никога, окупирао је целу Европу, водећи политику коју желе.

Они нису дошли са намером да оду него чине све да остану што дуже.

Једина сила која може да помогне да се од свега тога ослободимо је Русија.

И пошто је Русији потребна помоћ братских словенских народа, тим више, словенским народима је потребна помоћ Русије, а конференција је такву поруку — ујединила се у јединствену заједницу независних словенских држава, са заједничком политичком, економском и војном стратегијом, која заједнички брани своју традиционалну словенску и паневропску
културу, борбу против западног глобализма, мултикултурализма и других западних «добра».

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »