Копирања Вилијама Вокера: Рачак је једном «прошао», Фљора Бровина помислила да би могао поново

Свашта су кадри да ураде кадрови Кадрија Весељија, председника косовске Скупштине. Последња се истакла његова посланица Фљора Бровина.

Током расправе у косовском парламенту о резолуцији о наводном геноциду Срба над Албанцима, «махала» је сликом тврдећи да се на њој налазе српски војници који силују Албанку пред њеном породицом. На крају се испоставило да је слика «скинута» са порнографског сајта!

Јесте Фљора, тешког срца, признала своју срамоту. Али, историја нам говори колико је још лажних «фора» до сада било у игри лажне државе Косово. А то им иде по навици, још од Рачка. Подсетимо, тада су Срби лажно били оптужени за убиство албанских цивила, што је био и повод да НАТО бомбардује нашу земљу.

Ту лаж, здраво за готово, прихватио је амерички генерал Вилијам Вокер. И никад није то демантовао, мада је било на хиљаде демантија, да је у питању лаж!

И тај континуитет лажи против Срба иде до данашњих дана. Усвајање резолуције о лажном геноциду Србије на Косову 1998-1999. само је једна у низу сулудих, али и очекиваних одлука власти у Приштини. Наравно, уз подршку њихових западних ментора.

Дакле, главни разлог за доношење таквих одлука јесте политика двоструких стандарда западних сила које су признале лажну државу Косово. Они су ти који суштински одобравају неразумне и ирационалне одлуке косовске власти.

А, Кадри Весељи подметнуо је још једну подвалу. Он је рекао за Ниш, који је стари српски град, да је некад био настањен многобројним Албанцима. Казао је да су их Срби протерали, па су они у највећем броју населили Приштину.

Да није тужно, било би весело од Весељија. Али на све то постоји један српских народни одговор, који гласи: мајка му се веселила!

Иван Ловрић

http://www.novosti.rs

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »