Вучић честитао Српској листи: упркос претњама и уценама Срби на КиМ показали огромну енергију и жељу да се боре

Председник Србије Александар Вучић честитао је Српској листи на победи и захвалио свим грађанима на северу КиМ који су изласком на изборе то омогућили.

Александар Вучић (фото: Лола Ђорђевић)

«Ово је најбоља потврда политике и јединства», рекао је Вучићн и додао:

«Желим да захвалим свима који су изашли на изборе на КиМ у нашој земљи, у нашој Србији», рекао је Вучић у телефонском обраћању, након што га је позвао кандидат за градоначелника северне Косовске Митровице Горан Ракић и укључио спикерфон.

Вучић се телефоном захвалио грађанима што су гласали, како је рекао, без обзира на то што су их са различитих страна да не гласају.

«Иако провоцирани од свих да на изборе не изађу, да није важно ни ко ће да их представља, јер немамо шансу наши људи су показали огромну енергију и жељу да се боре», рекао је Вучић а слушали су га грађани и активисти Српске листе и сва четири кандидата Српске листе за градоначелнике.

Фото: И. Радуловић

«Огромно хвала свим тим људима који су на изборе изашли и хвала за велику подршку коју је Српска листа добила. И у Митровици, и у Звечану, и у Лепосавићу и у Зубином Потоку. Не зато што смо тиме решили све наше проблеме. Нисмо, али смо показали да ћемо заједнички јединствено да се боримо за решавање тих проблема и за интересе нашег народа, нагласио је председник Србије.

«Мислим да после свих претњи, после свих уцена и после свих ужасних увреда, празних и тешких речи које су против Српске листе и против свих нас изговарали и Албанци, али и неки Срби, да је ово најбоља потврда политике јединства, политике борбе за наше виталне националне интересе и за наше најважније државне интересе», закључио је Вучић.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »