Посланица скупштине тзв Косова покушала подвалу, али је разоткривена: Српску војску оптужује за силовање из Ирака?!(ФОТО)

Флора Бровина, посланица Скупштине лажне државе Косово из редова ПДК, данас је током расправе о резолуцији о «геноциду» Србије над Албанцима објавила «доказе» о томе како су српски војници силовали жене у ратном периоду.

Бровина је навела да се на фотографијама виде наши војници који силују жену на Косову, док су чланови њене породице око ње мртви. Али, изгледа да се Бровина прописно обрукала, јер је изгледа реч о фотографији из Ирака?!

Тако барем тврди приштински Телеграх који не крије сумње да Бровинини»докази» немају везе са недавним ратом у нашој јужној покрајини Косову, већ се односи на злочине почињене у Ираку.

У међувремену, дошло је до оштрих реакција од стране посланика и цивилног друштва, који су осудили неетичко објављивање слике жртве сексуалног насиља којег очигледно није било.

Са друге стране  Флора Бровина тврди да стоји иза објављене фотографије, упркос томе шта пишу медији, и да је фотографија наводно доказ силовања које је српска војска починила у Вучитрну.

http://www.novosti.rs/Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »