Дивљаштво због «табли из Србије»

Студенткињи из Славоније, која студира у Дубровнику, изгребан је аутомобил а она је уверена да се то догодило јер је њен комшија мислио да су на њеном возилу српске регистарске таблице, пренио је портал Индеx.хр.

Како је испричала, купила је возило да би из Дубровника чешће могла да путује у родни крај и паркирала га је на јавном паркингу што је изазвало негодовање њеног комшије који је, како каже, спомињао пожаревачке регистарске ознаке.

На возилу су, наиме, биле ПЖ регистарске таблице, за Пожегу, град у западној Славонији.

Како је рекла за Дубровачки Дневник, комшија ју је позвао и рекао да не може ту да паркира и питао је да ли је из Србије.

«Питао је јесмо ли из Србије јер је мислио како су пожаревачке таблице, а пожешке су. И да јесмо из Пожаревца, не знам зашто је то битно. Покушала сам му на пристојан начин објаснити како је реч о јавном, а не приватном паркинг месту. Рекао је да ‘настају проблеми чим нису у питању дубровачке таблице’», изјавила је студенткиња.

Она је, на инсистирање комшије, ослободила паркинг место, које је након тога два дана било празно. Зато је она на то паркинг мјесто поново паркирала возило послије чега га је затекла изгребаног.

Како каже, не зна ко је починилац, али има своје сумње и увјерена је да је возило намјерно изгребано.

Студенткиња, која је разочарана понашањем својих сународника, додала је да свађа око таблица није једина неугодност коју је доживела од суседа, наводи Индеx.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »