Мистериозно петоструко убиство самострелом у Немачкој(ФОТО,ВИДЕО)

Немачка полиција истражује смрт петоро људи који су убијени самострелом. Најпре су агенције јуче пренеле да су три особе страдале у баварском хотелу у близини градића Пасауа, а затим су тела још две жене пронађена у стану 400 километара даље у Витингену.

У собама није било трагова борбе, рекли су из полиције, пренео је ББЦ.

Два самострела полиција је пронашла у хотелској соби, а трећи у торби.

Јавни тужилац Волтер Феилер рекао је на конференцији за новинаре да је мушкарац био погођен са пет стрела, са две стреле у главу и три у груди, док је жена била погођена једном у главу, а једном у груди.

Трећа жртва била је погођена стрелом у грло.

Феилер каже да није јасно колико су тела дуго била у соби пре него што су их пронашли.

Комшија је посумњао да се нешто догодило, јер је пошта у сандучету била нагомилана, а из стана се ширио непријатан мирис.

Однос између жртава је нејасан, а резултати аутопсије се чекају.

Један од гостију који је одсео у хотелу, рекао је за локалне новине «Нова» да је ноћ када су људи настрадали била тиха, односно да ништа сумњиво није чуо.

Полиција је запленила бели камион са налепницом ФМЈ, која се доводи у везу за фабриком Истерн Хантинг, која производи самостреле.

Један гост хотела каже да је видео мушкарца са дугом белом брадом и жену, обучене у црно.

Рекао је да су му деловали чудно.

Када су стигли у хотел, поздравили су се са свима, попели су се на други спрат, наручивши флашицу воде и сока.Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »