Ђурић: Јеремић на тацни предао Албанцима КиМ

Потпредседник Главног одбора СНС, Марко Ђурић, оптужио је данас лидера Народне странке Вука Јеремића да је албанским сепаратистима на тацни дао међународну потврду легалности једнострано проглашене независности Косова.

Ђурић је Јеремићу поручио да пре него што се усуди да изговори реч „велеиздаја“ нека се погледа у огледало, јер управо тамо ће, каже, видети лице којем би тај опис најбоље пристајао.

„Поред свих трапавих настојања да као велику дипломатску победу представи постављање питања о легалности једнострано проглашене независности Косова институцији у којој већину чине представници држава спонзора албанских сецесиониста, Јеремић ће заувек носити Каинов жиг као убица тадашњих настојања Србије да одбрани своје интересе у јужној покрајини“, навео је Ђурић.

Јеремићева потреба, каже Ђурић, да све чешће велеиздајницима назива оне који стоје на путу његовим тајкунским амбицијама јесте последица неизбрисивих и тешких мрља на савести, али нико од нас му није крив због тога што се својевољно уврстио међу идеолошке следбенике Енвера Хоџе.

„Најгоре од свега је то што Јеремић није био штеточина за једнократну употребу, већ он дан-данас сасвим доследно наставља да ради у интересу свих оних чија је амбиција да Србију потпуно истисну са Косова и Метохије, и грађани наше земље му то, уверен сам, никада неће опростити“, навео је Ђурић.

 

 

 

извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »