Стефана Миладиновић одговорила на провокације Влори Читаку

Посланица Социјалистичке партије Србије Стефана Миладиновић одбрусила је амбасадорки такозване Републике Косово Влори Читаку, а све када је Албанка упоредила Србе са највећим злом у Игри престола.

Наиме, амбасадорка тзв Косова у САД је упоредила Косово са поносном, храбром и практично неуништивом фамилијом Старк, господара Севера, док је Србију упоредила са злим Белим ходачима.

„Игра престола! Па, кућа Старк је победила у великом рату. Да бисмо то превели на термин Косова, Србија је побеђена. А сада, ко ће седети на престолу… то више није важно! Велики рат је донео победу! А за остатак… па, ако нам се не свиђају, победићемо их!“

Бели ходачи су дефинитивно поражени, а њих је Читаку упоредила са Србима, којима предвиђа скори пораз, мислећи по свој прилици на преговоре о статусу који се данас поподне настављају у Берлину.

И док је Србе упоредила са највећим злом у серији, војском која представља саму Смрт, дотле су косовски Албанци правоверни Старкови који ће поразити хорду бесловесних зомбија.

На ове провокације реаговала је посланица СПС у Скупштини Србије Стефана Миладиновић која је директно одговорила Читаковој:

„Каква ароганција без икакве основе. Ни талент за драмске скрипте, ни довољан интелектуални капацитет. Вулгарно поједностављење глобалног феномена #ГОТ! Комплетна глупост! Рефлексија ваше локалне политике, није у стању да напусти своје село“.

Извор: Еспресо

The post Стефана Миладиновић одговорила на провокације Влори Читаку appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »