Огласио се власник пекаре из Борче: Ограђујем се од поступка запосленог, не учествујем у политичким активностима

Власник пекаре «Рома», Мон Гјурај, изјавио је поводом протеста групе мештана Борче због слике једног од запослених у пекари који је на Фејсбуку показао симбол Велике Албаније да је за фотографију и сва дешавања сазнао преко друштвених мрежа и да није био упознат са понашањем запосленог у време настанка фотографије.

«Ограђујем се од таквог поступања свог запосленог , ни на који начин нисам дао подршку нити мотив да се тако нешто уради. Нисам био присутан када је настала та фотографија , она није настала током радног времена нити у радном простору, нити у мом ближем окружењу и ја ни на који начин нисам повезан са таквим поступањем», рекао је он у изјави за Тањуг.

Он је додао да личним поступцима никада није подстрекавао запосленог на овакво понашање.

«Не учествујем у политичким, друштвеним и националним активностима, већ само обављам своју привредну делатност», додао је власник пекаре.

Forum Krstarice — Krstarica

Група мештана Борче протестовала је јуче испред пекаре «Рома», јер је запослени у том објекту на Фејсбуку објавио фотографију на којој показује двоглавог орла — симбол Велике Албаније, преноси Танјуг.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »