Изјава Ђорђа Милићевића поводом напада на породицу Александра Вучића

Наставак креирања и фабриковања наводних афера и измишљотина, којима се црта мета на челу члановима породице легитимно изабраног председника државе који има огромно поверење и подршку грађана је оличење најприземније и најбизарније негативне кампање која највише говори о карактеру оних који је спроводе.

Мањак политичког утицаја и моћи, недостатак идеја и програма, немогућност да снагу покажу у аргументованом демократском дијалогу узроци су све присутнијег примитивизма, срамних говора, насиља и мржње.

Што је човек бучнији, то је примитивнији.

Насиље и мржња нису добри за грађане, не граде, не доприносе, напротив сасвим супротно.

Јасно је да у Србији има оних који се руководе слоганом: „Што горе по Србију, то боље по нас“, али то неће и не може бацити сенку на позитивне вести и резултате , који су интерес грађана и до којих се дошло преданим, посвећеним, озбиљним и одговорним радом председника Србије и Владе Републике Србије.

Те и такве политичке „громаде“ су непрепознатљиве у бирачком телу, толико непрепознатљиве да сви заједно сакупљени и удружени не би политички преживели наредни изборни циклус.

Међутим у свему овоме пристојност је кључна реч. Пристојност значи поштено, честито и озбиљно обављати посао за који сте преузели одговорност, али сносити и консеквенце за грешке и неодговорност. Породица је језгро цивилизације, снага почива у интегритету породице.

Александар Вучић то јако добро зна, делимо вредности и одговорности у трасирању пута Будућности Србије, будућности која се тиче сваке породице, сваког грађанина Србије.

У једном за мене сигурно најтежем периоду Александар Вучић је био подршка мојој породици, јер такође зна да породица није само једна важна ствар, већ да је породица све, али то је и поштовање. Реч коју не разумеју и не допире до свести оних који су увек за мржњу, а против свега што чини и ради владајућа коалиција и то тек онако без алтернативе и предлога, већ само да би се чула критика зарад критике. Зато данас пре свега као човек не могу да останем нем и само посматрам на шта су све квази политичари спремни зарад власти и привилегија и то ако је могуће без избора.

The post Изјава Ђорђа Милићевића поводом напада на породицу Александра Вучића appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »