Ђорђе Милићевић за Курир: Хвала Богу што ми је дао другу шансу

Ђорђе Милићевић, потпредседник Скупштине и шеф посланичке групе СПС, открива за ускршње издање Курира зашто му је ове године посебно важно да у кругу својих најмилијих прослави празник Христовог васкрсења. Због несреће коју је доживео и дугог и тешког опоравка кроз који је прошао, овај Васкрс за њега је, како објашњава, прилика да прослави и животне вредности, које често сви заборавимо.

Васкрс, као највећи хришћански празник, прилика је да се подсетимо животних вредности, а прослава овог празника доказ је да су те вредности основ нашег друштва, и то не само кроз веру већ су и основа заједничког живота у нашем мултинационалном и мултиверском друштву. Сваки Васкрс проводим традиционално у кругу своје породице, али ове године ми је специјално важан, јер сам захвалан Богу што ми је омогућио и пружио прилику да ту традицију и наставим. Након тешке животне борбе кроз коју смо породица и ја прошли у претходних шест месеци, овај хришћански празник ми дефинитивно представља веру, наду и жељу за наставак животне борбе – искрен је Милићевић.

Извор и фото: Курир

The post Ђорђе Милићевић за Курир: Хвала Богу што ми је дао другу шансу appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »