Ивица Дачић честитао Ускрс

Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић честитао је Ускрс, најрадоснији хришћански празник, патријарху српском Иринеју и свим верницима који овај празник славе по Јулијанском календару.

„Ускрс славимо с надом у нови почетак и с вером у боље сутра, с вером у живот. У години када славимо осам векова постојања наше Српске православне цркве и наше духовности, морамо више него икад стати заједно у одбрани националних интереса нашег народа, без обзира да ли живи у отаџбини или у расејању. Без обзира на верско или етничко порекло, морамо заједнички радити за добробит Србије и сваког појединца у земљи, због садашњих и будућих генерација.

Ускрс је време улагања у заједништво и солидарност, време истинског поштовања и уважавања. Желим да се празнични дух разумевања и опраштања прошири на све грађане Србије без обзира на њихову вероисповест, пол и нацију, оснажујући нас у заједништву како бисмо се одлучно суочили са свим потешкоћама пред нама.

Са жељом да сва искушења и изазове, којима је бременито наше доба, превазиђемо у нади, вери и љубави, да нас припадност хришћанском учењу спаја и повезује, свим грађанима Србије који по Јулијанском календару славе Христово васкрснуће, желим да у миру и породичној срећи, здрављу и благостању прославе овај највећи хришћански празник“, наводи се у честитки шефа српске дипломатије Ивице Дачића.

Извор: МСП

фото: Новости

The post Ивица Дачић честитао Ускрс appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »