Весић: Што горе за Србију, то боље за Ђиласа

Има ли шта парадоксалније од тога да милионер попут Драгана Ђиласа, који је паре зарадио пљачкајући народ, сада том истом народу нуди комунизам, изјавио је данас Горан Весић, члан председништва СНС, реагујући на наводе Драгана Ђиласа на Н1 телевизији да својом имовином гарантује да ће да национализује ПКБ кад дође на власт.

„Данас је Ђилас, који нема политички програм, нити нуди решење за било који политички проблем наше земље, објавио да свом својом имовином гарантује да ће да националзује ПКБ чим се дочепа власти на улици!? Политичар чије су фирме, док је био на власти, имале приходе од 500 милиона евра, политичар који је Београд задужио за 1.2 милијарде евра сада нуди у залог оно што је покрао од народа за национализацију!?“, наводи Весић и пита зашто Ђилас прво није затражио да се национализује његова имовина, коју је, наводи Весић, покрао док је био државни функционер?

Александар Вучић је, подсећа Весић, отворио 200 фабрика у којима ради око 200.000 радника, а незапосленост у Србији је са 24 одсто, колико је износила када су Ђилас и Јеремић владали Србијом, пала на 11 посто.

То што народ сада има посла у Србији Ђиласу највише смета и зато он прети инвеститорима који запошљавају људе, као и међународним институцијама које хвале Србију, каже Весић и додаје да је разлог томе Ђиласова политка по принципу: “што горе за Србију, то боље за њега”.

Ђилас би, закључује, да остави 200.000 људи без посла, а при том не нуди тим људима да их запосли у својим компанијама.

„Има ли шта парадоксалније од тога да милионер који је паре зарадио плачкајући народ сада том истом народу нуди комунизам!? Има ли шта невероватније од тога да милионер који се обогатио на рачун народа нуди Србији комунизам попут диктатора Пол Пота некада или Ким Џонг Уна данас?“, пита Весић, али и додаје да га ништа од Ђиласа не изненађује и да је уверен да ће он бити „шта год треба, и комуниста, и фашиста, и лажни демократа, само да се, на силу, на улици, дочепа власти“.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »