Калифорнија: Наоружана жена са бебом у наручју претила да ће разнети себе и цркву

Док су се шириле вести о смртоносним нападаима на цркве и хотеле у Шри Ланки, једна жена је држећи пиштољ и бебу, наводно ушла у цркву у Сан Диегу, где су је у току била служба која  Међутим, верници су успели да је обуздају

Верници су одгурнули пиштољ и узели бебу од жене, која је у недељу ушла у своју цркву након напада на Шри Ланку и запретила да ће разнети зграду и себе.

Полиција је стигла у року од два минута од инцидента и након тога је одвела у притвор.

Жена у 30-тим годинама ушла је у локалну салу, која је била изнајмљена од стране не-денонационалне цркве Тидкену носећи бебу и пиштољ, открила је полиција Сан Дијега.

Отишла је на позорницу где је махала пиштољем и претила да ће разнети зграду.

Након што је разоружана и притворена, полицаја је прегледала цркву, њене просторије и женин аутомобил са псом обученим за проналазак бомбе,али није пронађена никаква експлозивна направа.

Полицајци су такође пронашли њено друго дете, петогодишњу кћерку, «здраву и неозлеђену», која је заједно са 10-месечну бебом предата служби за социјалну заштиту.

Инцидент се догодио усред појачаних мера безбедности због смртоносних напада на хотеле и цркве у Шри Ланки који су однели животе више од 200 људи.

Додатне патроле су послане у близини цркава, објавио је локални шеф полиције на Твиттеру.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »