Весић: Важно је да у свет пошаљемо поруку јаке Србије

Председник Александар Вучић после данашњег скупа „Будућност Србије“ у Београду путује у Кину где ће се састати с кинеским и руским председником Си Ђинпингом и Владимиром Путином, а након тога у Брисел, и његова ће порука бити јача ако скуп пошаље поруку јединства у свет, изјавио је данас високи званичник Српске напредне странке и заменик градоначелника Горан Весић.

Весић је рекао да ће данашњи скуп „Будућност Србије“ послати поруку мира и да ће на њему бити поднет извештај шта је уређено у прошлих седам година.

„У последњих седам година отворено је преко 200 фабрика у којима ради 200.000 људи. Незапосленост је смањена на 11 посто, у Београду је незапосленост испод 10 посто. У последњих четири године имали смо више страних инвеститора него многе земље у окружењу и убрзано се враћамо на место у свет које нам припада“, рекао је Весић.

Он је позвао све грађане да дођу на данашњи скуп и нагласио да ће атмосфера бити празнична.

„Важно је да у свет пошаљемо поруку јаке Србије. Ја сам јуче са својим колегама примио Србе са Косова, који су након пријема код председника Вучића дошли код нас. За мене је то најјачи утисак последњих дана“, каже Весић.

Он објашњава да људи који су стигли са Косова схватају да њима треба јака Србија и да је председник Вучић човек који може да се бори за Косово.

О скуповима које опозиција организује, Весић је рекао да су то скупови који шаљу поруку мржње.

„Јуче, када је опозиција заустављала радове на Тргу Републике, они су решили да се боре са саобраћајним знаковима. Сваки пут када се зауставе радови, фирма која ради на њима нама испоставља рачуне. Надам се да ће доћи ситуација да Драган Ђилас плати све те рачуне који су нама достављани“, рекао је Весић.

Он је додао да је политика владајуће коалиције развој и мир, а да је порука опозиције „што горе то боље“.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »