Михајловић: Очекујем величанствен скуп

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и члан председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да очекује да ће митинг у оквиру кампање „Будућност Србије“ бити величанствен и позвала грађане да се придруже у што већем броју.

„Позивам грађане да нам се придруже, ово није питање политичких партија већ да ли хоћемо да живимо у лепој, модерној Србији или да се вратимо уназад“, рекла је Михајловић.

Она је навела да долазак грађана са Косова пешке до Београда говори о политици коју води председник Александар Вучић, Влада Србије и СНС.

„Да чувамо Косово и наше људе и свака част свима који су дошли пешке на скуп“, рекла је она.

Коментаришући информацију да су неки аутобуси враћени са административног прелаза Кончуљ она је навела да није први пут да се овакве ствари дешавају, односно да се сваки дан дешавају неке сличне непријатне ситуације.

„Без обзира на то верујем да ће данашњи митинг бити величанствен“, рекла је Михајловић.

Она је коментаришући протесте дела опозиције рекла да су слобода кретања и говора највеће вредности које постоје и да треба размислити „какви би они били сутра да добију власт и поверење грађана“.

Михајловић је навела да се Србија у протеклом периоду отворила за стране инвеститоре, да је амбијент за улагања побољшан и да су зато насилни протести лоша порука страним инвеститорима.

„Ми градимо, они руше то је лоша порука инвеститорима који између осталог и питају шта се то дешава и зашто једна мала група људи то ради. То говори о њима (опозицији), какву Србију желе, насилну, брига је њих за грађане, немају план и њихов план је насиље, затвори градлиште, малтретирај жене“, рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »