Лончар: Данас се мења историја

Министар здравља и члан председништва СНС Златибор Лончар изјавио је, поводом данашњег митинга у оквиру кампање „Будућност Србије“ у центру Београда, да је то историјска прилика да се покаже да је Србија земља пристојних и вредних људи.

„Данас се мења историја. Данас имамо прилику да учествујемо у стварању једне нове историје и да се изборимо сви заједно, јединствено, за здраву, чисту, поштену Србију, која нам је преко потребна да бисмо могли да идемо даље“, рекао је Лончар.

Он је рекао да је основни задатак актуелне власти да уради ствари које ће допринети да Србија буде боља од оне какву су је затекли.

„Зато позивамо грађане да дођу, да нам се придруже, да можемо сутра, будућим генерацијама да кажемо да је то био тај дан кад смо преокренули ствари, када смо кренули напред, ујединили се и донели одлуку да неке мање битне ствари оставимо са стране и да се боримо само за резултат и зацртане циљеве“, рекао је Лончар.

Министар је уочи скупа обишао лекарске екипе у центру града, који ће бити више од 34, и навео да су све спремне да помогну грађанима, уколико им лекарска помоћ буде затребала.

Лончар је додао да су укључене екипе Хитне помоћи и домова здравља, као и мобилне екипе Војске Србије.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »