Вучевић: Србија ће учинити све што може за Србе на КиМ

Градоначелник Новог Сада и потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић посетио је данас Косовско Поморавље, где је поручио српском народу да треба да верује својој држави и прeдседнику Александру Вучићу, јер ће Србија учинити све што буде могла како би заштитила свој народ у покрајини.

„Нама је најважније да сачувамо мир, да људи овде могу да живе и да пробамо да их економски оснажимо, да видимо шта можемо да урадимо да се још више деце рађа и да будемо стрпљиви, јер играмо у неравноправним међународним околностима, али покушавамо да извучемо најбољи резултат за српски народ и Србију“, рекао је Вучевић.

Он је своју једнодневну посету Косову и Метохији започео у Шилову, где се састао са локалним политичким пердставницима српског народа и посетио изложбу фотографија поводом стогодишњице Првог светског рата, са акцентом на улози и ангажовању становништва Косова и Метохије у великом рату.

Вучевић је изразио задовољство што је у Косовском Поморављу, где, како је рекао, није дуго долазио, иако је ту провео део свог живота.

„За мене је част и велико задовољство што сам са вама. Дуго нисам долазио у Косовско Поморавље, иако сам део живота провео овде. Драго ми је и не могу да искључим емоције. Дошао сам да чујем од вас како се држите и да чујете шта ја имам да вам пренесем и да се спремимо за нове изазове који су пред нама“, истакао је Вучевић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »