Osuda monstruozne hajke na Radu Trajković koju sprovode Marko Đurić i režimski tabloid Alo

Savez za Srbiju najoštrije osuđuje hajku i crtanje mete na Radu Trajković koje sprovode režimski tabloid Alo i Marko Đurić, iznoseći monstruozne laži o umešanosti Rade Trajković u istragu o ubistvu Olivera Ivanovića koju sprovodi kosovsko tužilaštvo.

Zlokobna je sličnost između organizovanog naprednjačkog progona Rade Trajković i slične operacije koju su protiv Olivera Ivanovića sproveli isti Marko Đurić i TV Pink. Podsećamo javnost da su naprednjaci isto ovako medijski blatili i monstruozno lagali o Oliveru Ivanoviću, kao i svima drugima na Kosovu i Metohiji koji se ne slažu sa njihovom katastrofalnom politikom. Nakon tih progona i laži, Oliver je ubijen od strane ljudi koji su još uvek van domašaja pravde.

Upozoravamo Marka Đurića i njegovog gazdu Vučića, kao i njihove prljave fabrike laži, da ćemo ih smatrati odgovornim za svaki dalji korak progona ili bilo kakvog ugrožavanja Rade Trajković i da će po zakonu odgovarati nakon promene vlasti, kao i za navođenje medijskih nišana na Olivera Ivanovića.

Iako znamo da Marko Đurić obraza nema, tražimo da odmah podnese ostavku zbog bestidnog laganja o vezi Rade Trajković sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića.

Ova vest Osuda monstruozne hajke na Radu Trajković koju sprovode Marko Đurić i režimski tabloid Alo je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »