Ђорђе Милићевић: Скуп у Београду показаће да водимо политику без маске

Велики митинг у оквиру кампање “Будућност Србије” биће прави, миран, достојанствен и озбиљан одговор на претње, ултиматуме, захтеве и насиље, изјавио је шеф посланичког клуба Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић, који је најавио да ће и социјалисти и њихове присталице сутра бити у Београду уз своје грађане.

“СПС дели одговорности и вредности владајуће коалиције као и прокламоване циљеве, реформски курс чији су темељи постављени 2014. Веома смо поноси на резултате, и као посланички клуб бићемо и сутра уз свој народ и своје грађане ”, рекао је Милићевић у холу Скупшитне.

Према неговим речима, сутрашњи скуп показује и да су председник и Влада Србије спремне да изађу пред грађане и народ и покажу политку без маске – да положе рачуне за оно за шта су преузели одговорност.

Скуп је прилика да челници државе покажу план и програм за оно шта ће се радити како би Србија наставила пут који ће бити гарант реформи, раста, развоја, напретка, просперитета и стабилности, казао је он.

Стабилност је кључна реч и зато ће једна од кључних порука сутра бити порука јединства грађана, навео је Милићевић који је данас након шест месеци опоравка од повреда задобијених у тешкој саобраћајној несрећи наставио председавање скупштинским седницама.

То јединство нам је посебно важно и потребно у тренутку када се доносе важне одлуке за националне и државне итересе, каже Милићевић и додаје да нема потребе да позива грађане на скуп у Београд јер ће то, како наводи, бити најмасовнији и највећи скуп одржан у Србији у последње време.

Извор: Танјуг

The post Ђорђе Милићевић: Скуп у Београду показаће да водимо политику без маске appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »