Вучић међународној заједници: Не зовите Србију

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас међународној заједници да не наставља са притиском на нашу земљу и да неће одустати од става да за наставак разговора за Приштином прво треба укинути таксе, преноси Танјуг.

Александар Вучић (фото: Лола Ђорђевић)

„Не зовите Србију, укините таксе и ми ћемо сами доћи“, поручио је Вучић на скупу у Новом Саду, на којем га је, упркос киши, дочекало више десетина хиљада грађана.

„Приштина се бахато и осионо понаша. Мисле да ће сваком врстом безобзирности којој изложе Србију ослабити нашу земљу. То што смо пристојни и тражимо разговор и дијалог не значи да смо слаби. Србија је данас много снажнија него што је била пре пет, 10 или 20 година“, нагласио је Вучић.

Поручио је да то морају да знају они који потцењују Србију и који мисле да ће да је баце на колена.

„Порука и мој одговор међународној заједници, која већ данима врши притисак и наставиће наредних дана да ме позивају и врше притисак да одустанем од тога да нема наставка разговора док не укину таксе, јесте: џаба сте кречили, не зовите Србију, укините таксе и ми ћемо сами доћи. Притисак вам никакав неће проћи“, поручио је председник Србије.

Како је рекао, доста је било понижавања Србије и ниподаштавања нашег народа.

„Никоме нажао нисмо ништа учинили, испуњавали смо све своје међународне обавезе. Али, нећемо дати никоме да Србију гази“, нагласио је председник.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »