Мировић: Политика насиља и сукоба неће проћи у Србији

Председник Покрајинске владе Игор Мировић рекао је вечерас на скупу у Новом Саду у оквиру кампање „Будућност Србије“ да у Србији побеђују труд, енергија и заједништво и да стварају конкретне резултате у Војводини и целој земљи.

Навео је да су неколико десетина хиљада окупљених храбрих и одговорних грађана доказ да у Србији побеђује рад, а не нерад.

Према његовим речима, побеђују резултати, нове фабрике, школе, нова брза пруга која ће за неколико година повезати Суботицу, Нови Сад и Београд.

“Предлажем да Ђилас, Обрадовић и Јеремић обиђу градилиште нове пруге која ће повезивати ова три града, можда ће кад виде како се ради сваког дана схватити да људи желе бољи живот, радна места, уређену земљу, мир и напредак без насиља и агресије“, казао је Мировић.

Према његовим речима, захваљујући политици коју предводи председник Србије ове године ће, каже, бити завршен нови Клинички центар Војводине, биће урађени нови брзи путеви у Срему и Банату, што ће стварати услове за привлачење нових страних инвеститора.

“Све ово није могуће без одговорне успешне и јаке државе и политике коју водите ви грађани својом подршком. Војводина снажно подржава такву политику, Војводина је Србија и Војводина је уз Вучића“, рекао је Мировић и поручио да политика насиља и сукоба неће проћи у Србији.

Додао је да Војводина снажно подржава председника Србије и нагласио да ће актуелна влада наставити да ради како би сви крајеви били успешнији и напреднији и како би се водила политика равноправности свих који живе у северној покрајини.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »