Он је преварио Порошенка, Столтенберга и Гваида…(видео)

Алексеј Стољаров (Лексус) и његов пословни партнер Владимир Кузњецов (Вован) постали су ноћна мора многих политичара. Наиме, примарна делатност ове двојице довитљивих руских пранкера је разоткривање политичких тајни путем лажног представљања у телефонским разговорима са светским лидерима.

Са Лексусом, који је ових дана боравио у Београду, разговарали смо о ризицима и последицама које њихов посао носи, колико је српски државни врх инспиративан за њихове шале, као и са ким би од историјских личности ступили у контакт када би могли да се врате у прошлост.

На питање која је најповерљивија информација до које су дошли путем лажног телефонског представљања, Стољарову је било тешко да издвоји једну.

„Доспели смо до тачних информација кад су украјински диверзанти дигли у ваздух електростаницу која је обезбеђивала Kрим струјом. Ми смо сазнали ко је то конкретно урадио, којим оружјем је електрана дигнута у ваздух и добили смо материјале о кривичном делу од украјинског Министарства унутрашњих послова. Касније смо сазнали да је то касније било коришћено за покретање кривичног поступка због те украјинске диверзије“, прокоментарисао је пранкер за Спутњик, не одбацујући могућност да се неко од лидера нашег региона ускоро нађе на мети њихових позива.

„Читав Балкан је занимљив. Знамо да се у последње време земље придружују НАТО-у и схватамо колико су актуелне власти ваших суседа подређене америчком Стејт департменту. Занимљиво нам је да покажемо ту везу“, загонетно је наговестио наш саговорник.

Маша Радовић

https://rs.sputniknews.coSource: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »