Вучић: Србија постаје земља сигурне будућности

Србија данас јесте другачија земља и то се види

Србија је данас другачија земља, поручио је председник Александар Вучић онима који оспоравају резултате његове политике, видљиве, како је набројао у Зрењанину, у новим ауто путевима, новим фабрикама, радним местима, бољем стандарду, сигурној и пуној државној каси.

Вучић је рекао да ће управо зато пензионери ове године имати ново „добро, добро, добро повећање пензија“, а запослени у јавном сектору ново повећање плата.

Подсетио је да је Зрењанин у бившој Југославији био најбољи индустријски центар.

„Али, све су опљачкали, угасили, народ осиромашио, а они се обогатили. Данас ми све то враћамо, хоћемо да народ лакше живи и прехрани породице, да гарантујемо будућност нашој деци, то је наша обавеза“, поручио је Вучић.

А колико је Србија сада другачија земља, указао је са само неколико примера.

„То ће већ видети сви који буду ишли ауто путем у Грчку, а кроз Грделичку клисуру прођу за само 45 минута, безбедно, гледајући најлепши аутопут, мостове…“, рекао је и додао да то раније није било тако, јер су његови претходници само отимали и крали.

Замерају му, каже, што на такве ствари указује, што подсећа шта је све у земљи уништено и покрадено.

„Ја морам да говорим истину“, додао је и запитао зашто нешто нису урадили 2010, 2005, 2012…, када је пара било само у њиховим џеповима.

Говорећи о повећању плата и пензија, рекао је да би премијерка и више повећала, али да он хоће да државна каса буде стабилна, и да се не уништава будућност наше деце.

„Ја хоћу да оставим сигурну касу и будућност, а не дугове. То је разлика између нас и њих“, поручио је председник.

Навео је да ускоро почиње изградња и других деоница ауто путева, као што је до Бугарске, ауто пут до Чачка.

После посете Кини крећемо у изградњу ауто пута Прељина-Пожега, најавио је, као и ауто пут ка Панчеву, ка Зрењанину, па Новом Саду.

„Па је ли то другачија Србија“, запитао је Вучић, наводећи и хиљаде квадратних метара фабрика које су изграђене и које ће још бити изграђене.

 

Ускоро градња аутопута Београд-Зрењанин и Зрењанин-Нови Сад

Председник Србије Александар Вучић најавио је, на скупу у Зрењанину у оквиру кампање Будућност Србије, да ће за мање од годину дана почети брза градња аутопута Београд – Зрењанин и Зрењанин – Нови Сад.

Вучић је рекао да ће градња почети кад буду завршене све потребне студије, пројекти и дозволе и нагласио да ће тај аутопут допринети развоју тог дела Србије.

„Гледаћемо да убрзамо све то и да кренемо у брзу градњу аутопута Београд – Зрењанин и Зрењанин – Нови Сад, да увежемо Зрењанин у велики прстен и да привлачимо велике инвеститоре“, навео је Вучић.

Истакао је да ће тај аутопут пуно значити не само за средњебанатски округ, већ и севернобанатски округ.

 

Тадић помислио да се због њега окупило оволико људи

Председник Србије Александар Вучић пренео је да је чуо да је Борис Тадић данас био у Зрењанину и да је, када је видео колико је људи на улицама, мислио да су у питању велике демонстрације, уместо скуп у оквиру кампање Будућност Србије и да се због њега окупило толико људи.

„Кажу ми да је данас у Зрењанину био Борис Тадић и рекао да никад није видео толике демонстрације, па су га људи обавестили да је то нешто друго и да се нису окупили због њега“, казао је Вучић.

Председник је истакао да су му на југу Србије говорили, када се формирала СНС, да жене у великом броју гласају за Тадића зато што је леп.

„Ја сам тад питао: јеси ли ти добро радио и да ли радите довољно на терену? А онда сам поверенику рекао да тог човека не смењује, већ да га натера да ради више. Јер, жене не гласају за лепоту, већ за одговорност, рад и будућност“, истакао је Вучић.

 

Сви у Београд 19. априла, да покажемо колико је јака пристојна Србија

Председник Србије Александар Вучић позвао је данас из Зрењанина, са централног скупа у оквиру посете Средњебанатском округу, грађане из тог дела Србије, али и целе земље, да дођу у Београд на скуп 19. априла и да покажу колико је снажна демократска, национална, али и модерна, поштена, пристојна и јака Србија.

„Да им покажамо колико нас је и да ћемо чувати нашу Србију од силеџија и насилника и да ћемо оловком и марљивим радом да решавамо нашу будућност, а не тестерама и вешалима“, рекао је Вучић, поводом најаве његових политичких противника да ће радикализовати протесте.

Ми ћемо увек да им одговоримо на миран и цивилизован и демократски начин. Нама није потребно никога да нападамо, нити било какво насиље да проводимо, истакао је:

„Насиље у Србији не сме и силеџије неће проћи“, поручио је Вучић и додао да управо зато жели да грађани дођу 19. априла у главни град да би показали колико је оних који само желе пристојну и модерну Србију.

„Следе избори на којима ћемо најубедљивије да их победимо“, поручио је Вучић.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »