Objaviti snimak sa naplatne rampe u Doljevcu i otkriti istinu o smrti Stanike Gligorijević

Lideri i aktivisti Saveza za Srbiju okupili su se danas ispred zgrade “Koridora Srbije” kako bi tražili da se napokon potvrdi ostavka Zorana Babića na mesto direktora ovog preduzeća i kako bi se konačno objavio snimak sa naplatne rampe u Doljevcu na kojem se vidi ko je vozio automobil koji je usmrtio Staniku Gligorijević.

„Mi želimo da Zoran Babić odgovori na pitanje ko je vozio automobil ubicu koji je na naplatnoj rampi usmrtio Staniku Gligorijević. Želimo pravdu za ovu ženu. Tražimo da se javno objavi snimak sa kamera sa naplatne rampe u Doljevcu na kome bismo jasno videli ko izlazi sa mesta vozača. Na isti način kako se policija drznula da objavi snimak iz ćelije uhapšenog mladića pre neki dan, tako tražimo da sada objave i snimke sa naplatne rampe“, rekao je Boško Obradović, jedan od lidera Saveza za Srbiju.

On je poručio da ova vlast ne razume drugačiji jezik osim jezika pritiska i protesta i da će zbog ovog slučaja ako treba biti blokirani i autoputevi. Po njegovim rečima, Savez za Srbiju će nastaviti da vrši pritisak na vlast odlaskom na mesta gde se rešavaju trenutno gorući slučajevi, kao što je Brus i kao što su išli u Grocku.

On je još jednom ponovio da građani više neće da trpe bahatost ove vlasti, da sada protestuju u preko 100 gradova u Srbiji i da ih očekuje sve 13. aprila u Beogradu.

Ova vest Objaviti snimak sa naplatne rampe u Doljevcu i otkriti istinu o smrti Stanike Gligorijević je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »