Монструми: Американци, отац и син убили медведицу и њена два младунца на спавању(узнемирујући видео)

Готово годину дана након што је суд осудио оца и сина који су брутално убили медведицу и њена два младунца,  видео снимак њиховог монструозног чина је објављен у јавности.

© YouTube/The Humane Society of the United States

„Незаконито и кукавичко убијање медведице и њених двоје младунаца од стране 41-годишњег Ендруа Рајнера и његовог 18-годишњег сина Овена је доспело на суд у Анхоржеу, што је резултирало великим новчаним казнама, затвором и одузимањем имовине“, наводи се у саопштењу.

На снимку се види како отац и син се прикрадају јазбини у којој спава медведица и њено двоје младунаца.Старуји Рајнер пуца и убију медведицу, а пуцањ буди мечиће.

На снимку се чује цвиљење младунаца.

Не обазирући се, отац поново пуца и убија једно, а затим и друго младнунче након чега се цвиљење више не чује.

Након тога се приближавају јазбини да провере свој учинак, после чега рукама умазаним крвљу «оверавају» за њих добро обављен посао

На снимку се такође види како Рајнерови односе тела медведа уједно покушавајући да прикрију трагове свог монструозног чина.

Казне су преблаге обзиром да су отац и син убили медведе током зимског сна (хибернације) и да су убеђени да их нико неће открити, након монструозног чина се вратили да покупе тела медведића и да „почисте“ за собом.

На снимку се такође види како Рајнерови односе тела медведа уједно покушавајући да прикрију трагове свог монструозног чина.

Казне су преблаге обзиром да су отац и син убили медведе током зимског сна (хибернације) и да су убеђени да их нико неће открити, након монструозног чина се вратили да покупе тела медведића и да „почисте“ за собом

Рајнерови нису ни слутили да су медведица и њени младунци део студијског прочавања и да је у близини њихове јазбине причвршћена камера за праћење покрета која је забележила сам чин и њихово хвалисање

«Они никада неће бити у могућности ово повезати с нама, говори старији Рајнер који је касније фалсивиковао „дозволу о лову на црног медведа“, тврдећи да је животињу законито убио.

Лов на црне медведе допуштен је у оквиру одређених смерница, према АДФ & Г водичу, али државни закон забрањује «одстрел» одраслих медведа са својим младунцима.

У саопштењу суда издатом за медије, Ендрју Реннер је осуђен на пет месеци затвора и новчаном казном од 20.000 долара и наређено да му се одузме чамац, камионет, ватрено оружје и друге разне ствари које је користио у злочину. Његов син је осуђен на условну затворску казну.

Ловачка дозвола старијем Рајнерау је суспендована  на 10 година, а Овену је неважећа наредне две године.

Иако је Рајнеров случај окончан у јануару, Хумано друштво Сједињених Држава тражили је објављивање снимка

«Правда је извршена — али ове животиње заслужују више поштовања и саосјећања», наводи се у извештају Хуманитарног друштва.Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »