Ђурић: Трифуновић је симптом политичке и моралне заблуделости знатног дела српске опозиције

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 29.03.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Новопечени политичар Сергеј Трифуновић исказује толику насладу када види нечију крв да је то перверзно и бизарно, и бојим се да је том човеку неопходна терапија медикаментима, уколико ти лекови смеју да се мешају са стимулансима које Трифуновић већ обилато троши.

Повреду господина Родољуба Шабића је на невероватан начин, ни мање ни више, довео у везу са убиством Оливера Ивановића, чиме је увредио и господина Шабића и покојног Оливера и његову породицу, али и председника Србије Александра Вучића кога је без икаквог основа оптужио за најтеже кривично дело.

Трифуновић ни у једној речи није исказао бригу за здравствено стање господина Шабића, који и сам каже да није био жртва напада, али је зато нечију повреду и нечију смрт на дрзак и безобзиран начин покушао да искористи као шокантан политички штих, над чиме могу да искажем само гађење.

Асоцијативни токови мисли Сергеја Трифуновића сведоче да је реч о дубоко поремећеној особи, међутим он је само симптом политичке и моралне заблуделости знатног дела српске опозиције, јер Трифуновић је њихов мегафон.

Српска напредна странка наставиће да се бори за нормалну и пристојну Србију, пошто су маргиналци попут Сергеја Трифуновића само непријатан ексцес и маргинална друштвена појава коју ће социолози, сигуран сам, у будућности описивати као екстремни пример контракултуре.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »