Жена монструм: Насмрт претукла мужа јер је хтела «да га ресетује»(ВИДЕО)

Немица Ханегрет Донели (55) у Великој Британији осуђена на доживотну робију, након што је насмрт претукла мужа оклагијом. Како је саопштено, она може бити ослобођена најраније после 16 година.

Британац и учитељ музике Кристофер Донели (55) годинама је трпео насиље супруге, с којом је живео у Ејлсберију, у Енглеској.

Тукла га песницама, оклагијом, једном речју, чиме год је стигла, а сада је мртав. На његовом телу нађено је 78 спољашњих повреда, као и мноштво унутрашњих повреда: ране по целој глави, осакаћено уво, разбијено раме, преломи кичме и врата, повреде гркљана.

Када је Ханегрет позвала полицију, рекла је да је претходно ударила мужа оклагијом. Како је саопштено, његово тело је нађено у локви крви, након што је целу ноћ лежало у купатилу. Цела кућа је била умазана крвљу.

Она је у потпуности контролисала Кристоферов живот. Говорила му је шта је дозвољено и кажњавала га када би урадио нешто што јој није било по вољи. Систематско злостављање проузроковало је екстремне повреде — изјавила је главни инспектор Фелисити Паркер.

Тело му је било толико крхко и слабо да пред крај живота више није могао да хода, а 31. марта 2018. преминуо је од последица тешких повреда. Када је полиција угледала измучено тело, ухапсили су жену, која је изјавила да јој супруг никада није узвратио.

Тукла сам га по носу, јако, зато што сам била толико бесна на њега… Мислила сам да ће изаћи из транса ако га ударим оклагијом. Понекад бих га ударила јаче, али никада није пао, никада није изгубио свест — рекла је полицији.

Она признаје да га није тукла зато што је био агресиван према њој.

Био је то покушај да нешто ресетујем у њему… Понекад сам га јурила око кухињског стола — изјавила је Ханегрет.

Кристофер је упознао Ханегрет на концерту, а упркос тешком злостављању били су 23 године у браку.Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »