Osuđujemo pritiske na episkopa Teodosija i predstavnike Saveza za Srbiju sa KiM

Paralelno sa rastom nezadovoljstva građana režimom Aleksandra Vučića i približavanjem datuma kada režim planira da izvrši antiustavnu predaju Kosova i Metohije, SNS kriminalne falange sa severa Kosova i Metohije vrše orgoman pritisak na predstavnike Saveza za Srbiju i predstavnike protesta ”1 od 5 miliona” iz južne pokrajine, koji su se usudili da se javno usprotive Vučićevom režimu.

Obaveštavamo javnost da kriminalci Srpske napredne stranke i Srpske liste zastrašuju ljude pretnjama fizičkim obračunom, pretnjama otpuštanjem sa fakulteta, sa radnih mesta članova porodica koji su zaposleni u državnoj službi ili u javnim ustanovama, i to samo zbog toga što su javno i slobodno tokom protesta ”1 od 5 miliona” izrazili neslaganje sa politikom Aleksandra Vučića.

Srpska lista, pod direktnom kontrolom režima u Beogradu, uz podršku režimskih propagandnih glasila TV Most, Informer, Pink, Srpski telegraf, paralelno je posegla za najgrubljim klevetama protiv episkopa Raško-prizrenskog Teodosija, optužujući ga za tajne pregovore sa specijalcima iz Prištine. Oštro osuđujemo ovaj dirigovani medijski linč na episkopa Teodosija.

Sve ovo pokazuje da se režimu bliži kraj i da su njihovi potezi sve nervozniji.

Ova vest Osuđujemo pritiske na episkopa Teodosija i predstavnike Saveza za Srbiju sa KiM je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »