Zelenović: Blokada Srbije i građanska neposlušnost ako ne bude demokratskih izbora

Odgovor predsednika Zajedno za Srbiju i jednog od osnivača Saveza za Srbiju Nebojše Zelenovića Aleksandru Vučiću na poruku upućenu opoziciji:

Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića opoziciji preko režimskog tabloida koji je do sada nebrojano puta prenosio laži smišljene u kabinetu predsednika najbolji je dokaz kako režim shvata demokratiju.

„Odgovor Vučiću je jasan: tražimo slobodne i demokratske izbore. Režiranih i unapred pokradenih izbora u Srbiji više nikada neće biti! Vučić će se suočiti sa građanskom neposlušnošću i blokadom čitave zemlje ukoliko ne oslobodi sve medije i ne prekine sa stvaranjem atnmosfere straha, pretnje i političkog nasilja.“ – poručio je Zelenović.

Tada će ceo svet morati da se suoči sa činjenicom da u Srbiji nema demokratije i da se stvara diktatura u srcu Evrope, i mi to nećemo dozvoliti, naglašava Zelenović.

Vučić zna da na slobodnim izborima nema nikakve šanse i da građani u atmosferi slobode i objektivnog informisanja nikada ne bi podržali njegove laži, bezakonje i katastrofalne rezultate vlasti.

Ova vest Zelenović: Blokada Srbije i građanska neposlušnost ako ne bude demokratskih izbora je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »