Обрадовић: СНС је далеко испред других политичких странака у Србији

Седница Председништва СНС, на којој ће бити речи и о ванредним парламентарним изборима, почеће данас у 17 сати, каже потпредседница те странке Марија Обрадовић.

Обрадовић је рекла да ће на седници, осим о изборима, бити речи и о Косову и Метохији, економској ситуацији у Србији и инвестицијама, те припремама за предстојећу скупштину странке.

„Када се чланови Председништва упознају са две кључне тачке, КиМ и економијом, поставе питање да ли је време за изборе и уз то додају и информације о рејтингу странке и позицијама страначких функционера, добијате прави одговор на питање да ли су Србији потребни избори“, рекла је Обрадовић.

Обрадовић је истакла да је, према свим истраживањима, СНС далеко испред других политичких странака у Србији, те да о изборима више треба да брине опозиција.

Коментарише и поруку председника Србије и СНС Александра Вучића, који је опозицији рекао да се спреме за истину, те наводи да то за њу значи да вешала, тестере, насилни упади и притисци на медије нису нешто чиме се долази на власт и да ће опозиција морати да има озбиљан програм.

„Треба да укрстимо програме“, рекла је Обрадовић и истакла да Вучић жели да прича са грађанима који су незадовољни, али не и са насилницима.Говорећи о току вечерашње седнице, Обрадовић је рекла да ће се говорити о предстојећој скупштини странке, која ће бити прилика да СНС „мало проветри и прочисти своје редове“, као и да ће Вучић поднети члановима Председништва извештај о својим активностима поводом КиМ.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Прва


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »