Нова брука Подгорице: Мандић и Кнежевић онемогућени да уђу у Србију и присуствују обележавању НАТО агресије

Андрија Мандић и Милан Кнежевић, лидери Демократског фронта нису могли да се одазову позиву председника Србије Александра Вучића и присуствују обележавању двадесет година од НАТО бомбардовања у Нишу, јер су заустављени на граничном прелазу Рожаје.

Из овог политичког савеза саопштавају да иако је решењем Вишег суда у Подгорици Мандићу и Кнежевићу дозвољено да са личном картом могу напустити територију Црне Горе, «бруталном опструкцијом Министарства унутрашњих послова, послата је јасна порука да они не смеју бити у Србији».

Полицајцу који се представио као главни на том граничном прелазу, није значило ништа то што је у систему јасно препознао да су Мандић и Кнежевић недавно већ два пута напуштали Црну Гору и враћали се. Већ је након одлуке да се Мандић врати назад «изненада» имао резултате провере и рекао да моглу слободно да наставе пут за Србију.

Било је очигледно – да су лидери ДФ-а одлучили да чекају да би то потрајало више сати и тек кад би одлучили да се враћају назад сачекао би их исти договорени сценарио, истиче се у саопштењу ДФ-а.

Такав однос црногорског режима према двојици лидера опозиционих парламентарних странака и политичким представницима српског народа, најбоље говори о карактеру и бахатости тоталитарне државе, која је чак и на данашњи дан учинила све у циљу покушаја да обезвреди И опогани светла и болна сећања на бројне невине жртве НАТО агресије.

Време ће врло брзо показати да ли се овом бедном и силедзијском акцијом покушаја понижења лидера ДФ-а управљало из самих Рожаја или из Подгорице и кабинета министра Мевлудина Нугодзића.

http://www.novosti.rs

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »