Карта „велике Албаније“ на зиду Харадинаја: Црна Гора остаје без трећине своје територије

Премијер тзв. Косова*Рамуш Харадинај објавио је на свом Фејсбук налогу фотографију на којој се налази он, три непозната мушкарца, карта „велике Албаније“ и грб на којем пише „УЧК“ (Ослободилачка војска тзв. Косова*).

Рамуш Харадинај, Фото: Танјуг / АП

„Волимсе шалити на свој и туђи рачун, али ово није за смех. Крволок, тзв. премијер тзв. државе, држи на зиду карту Велике Албаније. На њој су делови Србије до Ниша, пола Македоније, исток Грчке, трећина Црне Горе. Спавајте људи, спавајте..Ал пробудићете се један дан у туђој држави, само је једна од реакција на фотографију Рамуша Харадинаја.

Подсећамо, Харадинај је пре пар месеци, такође, на свом Фејсбук профилу написао да „да граница Косова према Албанији не постоји“.

„Од данас граница Косова према Албанији не постоји. Имаћемо само једну заједничку станицу. Рад ће се наставити и у марту улазимо у другу фазу потпуног уклањања границе између Косова и Албаније, на основу шенгенских принципа„, написао је Харадинај тада на свом профилу.

Званична Црна Гора прећутала је и скандалозно скандирање овој терористичкој организацији на прослави победе албанске коалиције на првим локалним изборима у Тузима где се завијорила се застава ОВК.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »