Скинуо се до голе коже и стао у ред да се укрца у авион! (ВИДЕО)

Познато је да би требало да се обучете што удобније када крећете на пут, али један од путника за Севастопољ је превише буквално схватио овај савет и решио да путује потпуно го.

Не само да се наочиглед свих путника скинуо, већ је тако као од мајке рођен стао у ред и инсистирао да се укрца на авион. Полиција је морала да реагује на московском аеродрому Домодедово и задржи упорног 38-годишњег Московљанина.

Многи од путника су одмах дограбили своје телефоне и почели да снимају несвакидашњи догађај, па се тако може видети да је мушкарац оставио на поду своју торбу и одећу, и тако скинут до голе коже стао у ред и стрпљиво чекао да се укрца на авион.

У једном моменту се и прекрстио.

 

На једном од каснијих снимака види се голи путник како седи на поду са лисицама на рукама, окружен полицијом која покушава да сазна шта се тачно догодило када је покушао да протчи кроз рампу за укрцавање.Након расправе са полицијом због тог ашто су га задржали на аеродрому, мушкарац је легао на под, а потом одведен у локалну амбуланту. Након тога је одведен у болницу.Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »